Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse - ventilation

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Louens Hansen
Energivejleder – BEDRE BAD partner

Projektering

Når det kommer til succesfulde bygge-og eller anlægsprojekter, så har de alle en ting til fælles. Forudsætningen for et succesfuld projekt er: En effektiv projektering. Heldigvis for dig, så har Bedre Bad København S stor erfaring med succesfuld projektering. Vores tidligere arbejde har ledt til mange succesfulde bygge og anlægsprojekter rundt over Sjælland. Det skyldes vores portefølje af kompetente og fagkyndige medarbejdere, der alle har øje for godt håndværk, og som forstår vigtigheden af professionel projektering.

Bedre Bad København S kan være behjælpelige med projektering af et væld af forskellige opgaver. Her kan f.eks. nævnes et væld af forskellige energirigtige:

 • Toiletter og anden sanitet
 • Gas og fjernvarmeinstallationer
 • En bred vifte af varmeløsninger
 • Afløbsinstallationer
 • Ejendomsrenovering

Vores aktivitetsområder spænder bredt, hvilket tillader os, at hjælpe kunden med mange forskellige typer af projekter. Dette gør også, at vi har en dybere forståelse for flere forskellige aspekter forbundet med diverse projekter. Derfor kan vi allerede i projekteringsfasen være meget behjælpelige med, at sikre en korrekt og gennemtænkt projektering. Vi kan hjælpe dig med din projektering både før, under og efter. Vi kan være behjælpelige med det tekniske forarbejde og monitorering af projektet undervejs. Vi har vores eksperter til stede hele vejen igennem dit projekt, så vi kan sikre dig det bedst mulige resultat.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv montering, service og vedligeholdelse

Vi står klar til, at hjælpe dig sikkert i mål

Hos Bedre Bad København har vi stor ekspertise og dygtige medarbejdere. Derfor tilbyder vi, at stå for projekteringen i dit næste projekt. Vi har eksperterne klar, og vi står til rådighed undervejs i hele forløbet. Samtidigt kan vi tilbyde, at være din totalleverandør. Dvs. at vi håndterer alle leveringer, samt kan stå for de nødvendige håndværkere. Ved totalløsninger, som vi kalder det, sikrer vi den korrekte koordineringen mellem håndværkere og leveringer hele vejen gennem forløbet. Lyder dette, som noget for dig? Så kontakt os og høre mere omkring et muligt samarbejde med Bedre Bad København S. Dette er selvfølgelig ganske uforpligtende.

Bedre Bad - Bedre Energi - erhverv - montering

Læs mere omkring vores aktivitetsområder.

Her kan du læse mere omkring de forskellige områder, hvorpå vi har erfaringer. Du kan læse omkring vores forskellige ekspertiser, og se hvordan vi kan hjælpe dig med projekteringen af dit næste projekt.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 32 55 09 22
hmvvs@mail.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer