Bedre Blikkenslager i København

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Louens Hansen
Energivejleder – BEDRE BAD partner

Kobber og zink arbejde

Hos Bedre Bad København S arbejder vi med mange forskellige typer af materialer. Som eksempler på materialer kan kobber, zink, blik og stål nævnes. Uanset hvilket materiale vi arbejder med, så har vi både fokus på funktion og æstetik i vores arbejde. Dette gør sig især gældende, når vi arbejder med materialer såsom zink og kobber. Med disse materialer er det ekstra vigtigt, at have fokus på æstetisk flot og korrekt udført arbejde. Heldigvis har vores kompetente blikkenslagere stor erfaring med udførelsen af arbejde indenfor en bred vifte af forskellige materialer. Hvilket materiale arbejdet skal udføres i, er helt og aldeles op til kunden. Udover de førnævnte materialer, arbejder vi også med skifer og tagpap i forbindelse med diverse tagløsninger. Vi løser alle typer af opgaver, uanset størrelsen. Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for Bedre Bad København S. Det gælder lige fra de gængse blikkenslager opgaver til de mere avancerede. Vi har de faglige kompetencer og den professionelle tilgang, som enhver opgave påkræver.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Forskellige blikkenslager opgaver

Uanset hvilken opgave du står med, så kan vi hjælpe dig. Vi har stor erfaring med mange forskellige blikkenslager opgaver. Det gælder uanset, om du skal have fikset dine tagrender, taget eller facaden. Vi har kompetencerne til dig, samt dygtige medarbejdere. Alle vores medarbejdere er faguddannede og har ekspertise indenfor deres felt.

Ring til os og få et godt tilbud på din opgave.

Står du med en opgave, så kontakt os allerede i dag. Vi kan give dig et godt tilbud på din opgave. Tilbuddet er selvfølgelig uforpligtende, men vi tager skønnet meget seriøst. Med os får du en professionel og pålidelig samarbejdspartner. Vi sørger altid for, at opgaven bliver udført tilfredsstillende indenfor de aftalte rammer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Her kan du blive klogere på, hvor vi også skaber stærke løsninger:

Herunder finder du links til vores andre aktivitetsområder. Her kan du læse mere omkring hvilke opgaver Bedre Bad København S udfører.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 32 55 09 22
hmvvs@mail.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer