Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Louens Hansen
Energivejleder – BEDRE BAD partner

Vi ordner dine Gasinstallationer

Hos Bedre Bad København S løser vi alle opgaver inden for gas installation. Det er altså helt fra det enkelte gasblus til installation og servicering af gaskedler. Så står du og mangler en professionel gasmester i København og omegn? Så kontakt Bedre Bad København S – vi er din lokale autoriserede gasmester. Hos os er du sikret en professionel og effektiv gasservice. Vi har kompetencerne og mange års erfaring med gasinstallationer. Vi kan hjælpe dig med stort set alle opgaver relateret til gas.

HM VVS har stor erfaring med installationen og serviceringen af mange forskellige typer af gaskedler. Vi kan hjælpe dig med, at vedligeholde din gamle kedel eller skifte til en nyere og moderne kedel. Ofte er der store besparelser, at hente ved udskiftning fra en gammel kedel til en nyere model. Hvis din gaskedel er mere end 15 år gammel kan det oftest betale sig, at udskifte den til en ny kondenserende gaskedel. Herved kan du sikre dig en optimeret gaskedel, og derved opnå besparelser på energiregningen.

Står du med et gammelt oliefyr, kan du både spare penge og skåne miljøet ved at udskifte det, til et moderne gasfyr. HM VVS monterer og servicerer nye gasfyr for både private og erhverv. Med naturgas får du en energieffektiv opvarmningsmetode, der kan spare dig for mange penge i forhold til olie og el.

Nyt køkken

Montering af gaskomfur

Er du interesseret i at skifte til et gaskomfur eller står med et gammelt, der trænger til en udskiftning? Et gaskomfur er rigtig mange kokkes førstevalg. Dette skyldes, at der er mange fordele ved at vælge gas til madlavningen:

 • Det er billigere end el til madlavningen

 • Gas forurener mindre

 • Med gas kan man regulere temperaturen hurtigere

 • Skæve og bulede gryder og pander kan stadig benyttes med et gaskomfur

Hos Bedre Bad København VVS HM VVS udfører vi installationer og reparationer af gaskomfur, for både private og erhverv.

Eksperter i varme

Vores dygtige medarbejdere er uddannede energivejleder. Dvs. vi kan gennemgå dine installationer og finde frem til der, hvor du kan spare penge på energiregningen. Ofte er der mange penge at spare ved, at have korrekt installerede og servicerede installationer. Lad os gennemgå dine forskellige vand, varme og elinstallationer. Vi finder frem til de små detalje, som ofte bliver overset. Tit er det de små detaljer ved installationerne, som kan betyde store besparelser på regningerne senere hen.

Hvis du har nogle spørgsmål til gasinstallationer, eller er interesseret i at få et uforpligtende tilbud, så kontakt os allerede i dag. Du kan kontakte Bedre Bad København S, ved at gå til kontaktsiden her!

Læs mere omkring andre områder hvor vi også skaber gode løsninger

Herunder findes links til vores andre arbejdsområder. Her kan du læse mere omkring de forskellige aktiviteter vi arbejder med hos Bedre Bad København S.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 32 55 09 22
hmvvs@mail.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer