Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Louens Hansen
Energivejleder – BEDRE BAD partner

Hele paletten inden for VVS

Hos Bedre Bad København S – HM VVS udfører vi alle facetter inden for VVS-faget. Vi har en lang række af kompetente medarbejdere, der hver især besidder dyb specialviden inden for et eller flere områder. Vores dygtige og fagkyndige medarbejdere betjener hele Københavnsområdet og resten af Sjælland. Vælg Bedre Bad København S som din samarbejdspartner, hvis du ønsker professionel rådgivning og kvalitetsløsninger med garanti. Vi har fokus på at skabe stærke VVS-løsninger, som holder i længden!

Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe til med alverdens forskellige VVS-opgaver; For HM VVS er ingen opgave hverken for lille eller for stor. Uanset opgavens størrelse går vi til den med den samme ildhu og engagement. Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, så vi kan komme i gang med dit projekt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Vi løser alle former for VVS-opgaver

Hos Bedre Bad København S løser vi stort set alle traditionelle VVS-opgaver, samt mere avancerede projekter. Vi løser opgaven uanset om der er tale om et løbende toilet eller en totalrenovering af badeværelset. Vores kompetente medarbejdere har mange erfaringer med alle typer VVS-opgaver.

Har du en vandhane, som drypper eller planlægger du en større renovering af din bolig? Lad Bedre Bad København være din VVS-samarbejdspartner – så kan du være sikker på, at alt dit VVS-arbejde bliver løst til perfektion. Ønsker du at vide mere omkring vores vores løsninger, så læs mere under fanen VVS, eller kontakt en af vores dygtige medarbejdere på telefonen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

Vi kan meget mere end “bare” VVS-opgaver

Hos Bedre Bad København HM VVS løser vi meget mere end bare VVS-opgaver. Dette gælder blandt andet forskellige arbejdsopgaver inden for blik. Her kan nævnes tag, tagrender og facader, samt kobber og zink arbejde. Vi arbejder også med ejendomsrenovering og service.

HM VVS løser også en længere række af forskellige varme og energiopgaver. Her kan bl.a. nævnes varmepumper, Vvrmevekslere, gasinstallationer, fjernvarme og generel energivejledning. Vi tilbyder en grundig gennemgang af dine nuværende varmeinstallationer og systemer, hvorefter vi komme med råd til eventuelle forbedringer. Der kan være store penge at hente hjem ved en optimering af boligens varmesystemer. Et ineffektivt varmesystem kan mærkes både på temperaturen og på varmeregningen. Dette skyldes, at et ineffektivt varmesystem tager længere tid om at opvarme boligen. For at sikre vores kunder at deres varmesystemer fungerer optimalt, tilbyder vi en løbende serviceaftale.

Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Udnytter du energien optimalt? – Få et energitjek af din bolig

Gennem vores samarbejde med den landsdækkende vvs-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi, kan vi tilbyde vores kunder et Energitjek. Når du booker et Energitjek ved Bedre Bad, får du tilsendt en Certificeret Energivejleder til din bolig. Denne laver en helhedsvurdering af energitilstanden i din bolig. Herefter rådgiver energivejlederen dig omkring muligheder for at reducere el og varmeregningen. Det er ofte tilfældet, at vores kunder kan spare mange penge årligt ved en energioptimering af boligen. Denne ender ofte også ud i en “grøn profit”, der gavner miljøet.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Her kan du blive klogere på, hvor vi skaber stærke løsninger:

Herunder kan du læse nærmere omkring de mange områder, hvor Bedre Bad København S skaber gode løsninger. Som det ses spænder vores fagområder bredt, og hvis du er interesseret i en dybere forklaring, så tøv ikke med at kontakte os og få en snak. Vi er altid klar på at give et godt råd og professionel vejledning. Dette gælder indenfor alle vores fagområder.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 32 55 09 22
hmvvs@mail.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer