Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Louens Hansen
Energivejleder – BEDRE BAD partner

Vi er Bedre Bad – Bedre Energi partnere, totalleverandør af fremtidens bad- og energiløsninger.

Bedre Bad – Bedre Energi er en af Danmarks største vvs-kæder. Som medlem af Bedre Bad – Bedre Energi opnår HM VVS en lang række af fordele. En af de største fordele vi opnår er en konstant strøm af ny og opdateret viden. Dette gør at vi altid er helt opdateret på den allernyeste viden om intelligente og grønne løsninger. Vi deler gerne ud af denne strøm af ny viden til vores kunder. Herved kan vi i større grad sikre, at kunderne får den bedst mulige løsning til deres boliger, da den nye viden i visse tilfælde kan øge værdien af boligen. Dette skyldes at vi hele tiden bliver klogere på energioptimeringer i boligen, og dermed fortsat kan reducere varme og elregningerne år for år. I kraft af nye design, funktionaliteter og energieffektivt kan vi sikre at din bolig indeholder de nyeste og mest opdaterede installationer, således at du kan formindske omkostningerne ved forbrug.

Derfor kommer denne videns strøm vores kunder til gode uanset om de kun fokuserer på at nedbringe omkostninger, eller de i stedet fokuserer på at nedbringe deres energiforbrug af miljøhensyn. Eller en kombination af begge dele, som vi finder hos mange af vores kunder. Ny viden gør det muligt at hjælp miljøet, imens man hjælper sig selv. Dette er hvad vi kalder en Win-Win situation.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Dit professionelle VVS-valg

Bedre Bad København S er et moderne og dynamisk VVS-firma, med fokus på høj kvalitet i hver eneste opgave. Med os får du en professionel samarbejdspartner, der har mange års erfaring inden for branchen, og som engagerer sig dybt i netop din vvs-opgave. Lyder dette som noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi ser frem til muligheden for at indfri de høje forventninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Håndværk og service

Vi arbejder hårdt for at sikre vores kunder de helt rigtige løsninger. Disse løsninger skabes gennem ægte håndværk og komplimenteres derefter med god service. Vi kan garantere at vores produkter altid er godkendte miljørigtige produkter fra markedets førende leverandører. Vi lægger ydermere stor vægt på at holde hvad vi lover. Dette gælder både pris, levering og kvalitet.

Igennem vores samarbejde med Dansk VVS og deraf medlemskab i TEKNIQ kan vi garantere vores kunder den bedst mulige service og arbejde. Denne garantiordning sikrer vores kunder muligheden for at klage over vores arbejde, skulle det imod alt forventning være nødvendigt. Vi lægger dog mange kræfter i at udføre vores arbejde og service i sådan en kvalitet, at dette aldrig burde blive et scenarie.

Når du vælger os som samarbejdspartner får du en pålidelig og professionel samarbejdspartner, der har fokus på integritet og korrekt udført håndværk. Hos HM VVS er kundens behov i fokus og vi løser vores opgaver herefter – vi garanterer altid kvalitetsarbejde og god service.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Bedre Bad og totalløsninger

Gennem vores samarbejde med Bedre Bad – Bedre Energi tilbyder vi konceptet totalløsninger. Med totalløsninger menes der at, vi er med i processen fra start til slut. Vi styrer alt koordinering med diverse håndværkere og leverancer. På denne måde kan vi tilbyde vores kunder den absolut bedste kvalitet, da vi har kontrollen med processen. Kunden skal ganske enkelt komme med sine ønsker og behov, så sørger HM VVS for at det bliver udført. Som kunde kan du læne dig tilbage og vente på det færdige projekt, og kun bekymre dig omkring en enkelt kontaktperson – HM VVS. Vi forlader først projektet igen, når den færdige løsning står klar til effektiv brug.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 32 55 09 22
hmvvs@mail.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer