Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Louens Hansen
Energivejleder – BEDRE BAD partner

Kompetencer

Vi er et VVS- og blikkenslagerfirma med mange facetter!

Her hos Bedre Bad København S – HM VVS er vi mestre i mange forskellige facetter inden for vvs-faget. Vi har en bred vifte af fagkyndige og erfarne medarbejdere, som sikrer at vi kan løse problemer inden for en bred palette af emner. Vi mener det er nødvendigt, at kunne tilbyde vores kunder en lang række løsninger inden for alle typer af vvs opgaver. Så hvis du står og mangler en kompetent og professionel vvs-installatør, så står Bedre Bad København S klar til at hjælpe dig. Vores fagkyndige medarbejdere er mere end villige til at hjælpe dig med, at finde den helt rigtige løsning på dit problem. Vi kan hjælpe dig med alle slags vvs opgaver. Vi lægger stor vægt på altid, at finde den helt rigtige løsning for netop din løsning. Der er aldrig en vvs løsning, der er 100 procent ens med den forrige. Derfor går vi i dialog, med kunden omkring hvilke behov han/hun har brug for at få opfyldt. Med HM VVS, som samarbejdspartner er du sikret vvs arbejde udført korrekt og med materialer i god kvalitet.

Bedre Bad - Bedre Energi - boligforening udefra

Hvem servicerer vi?

Hos Bedre Bad København S har vi en bred vifte af forskellige kunder, som har fulgt os igennem mange år. Dette betyder, at vi igennem årene har samlet erfaring indenfor for mange forskellige typer af kunder. Derfor er vi i dag i stand til stort set, at kunne servicere alle typer af kunder. Herunder kan du se vores forskellige kunde kompetencer.

 • Boligselskaber/Industri

 • Private: Villa/parcelhuse

 • Erhverv: Detail, kontor og administration

 • Arkitekt/ingeniører

 • Boligselskaber/boligforeninger

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Vores kompetenceområder

Som tidligere nævnt har vi hos HM VVS en bred vifte af forskellige kompetenceområder, hvori vi har store erfaringer. Som nogle eksempler herpå kan nævnes:

Uanset hvilket vvs projekt du har i tankerne, så kan Bedre Bad København S hjælpe dig med det. Vi opererer lokalt i Københavnsområdet og på resten af Sjælland. Vi står til rådighed når du skal have renoveret badeværelset, udskiftet eller renoveret varmeinstallationen, eller ganske enkelt ønsker vejledning omkring et vvs eller varmeprojekt. Hos os køber du ikke bare et produkt, du køber hele løsningen. Vi arbejder nemlig med det koncept, at vi sælger løsninger og ikke bare produkter. Dvs. at når du taler priser med os, så indgår der ikke kun produktet, men også den samlede løsning bagefter. Vi sørger altså for at dit toilet/bad bliver leveret og installeret. Vi forlader først opgaven, når vi er sikre på at alt fungerer perfekt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Hele paletten – og døgnvagt!

Hos Bedre Bad København S, tilbyder vi vores kunder alt indenfor hele vvs og blikkenslager området. Ingen opgaver er for store eller for små. Kontakt os gerne ift. faglige spørgsmål eller evt. vejledning. Vi tilbyder også et gratis badtjek, hvor vi gennemgår dit nuværende bad og rådgiver omkring dine muligheder.

Selvom vi har en travl hverdag, hvor vi løser en lang række af opgaver, så står vi faktisk også til rådighed efter de normale åbningstider. Vi sætter nemlig en ære i, at udbyde professionel døgnservice. Du kan ringe til os på  41 67 48 76 udenfor vores normale åbningstider, hvis du står med et akut problem.

Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi kan løse dine problemer!

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 32 55 09 22
hmvvs@mail.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer