Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Louens Hansen
Energivejleder – BEDRE BAD partner

Garanti

Bedre Bad København S – HM VVS er medlem af: TEKNIQ

Hos Bedre Bad København S er vi medlem af TEKNIQ. Dette giver vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det udførte arbejde. TEKNIQ er en garantiordning udarbejdet af Dansk VVS Garanti. Garantiordningen dækker vvs-arbejdere og deres udførte arbejde. Hvis du som kunde benytter dig af el – og vvs virksomheder, der er medlemmer af TEKNIQ, så kan du være ganske tryg. Dette betyder nemlig at du er dækket ind af garantiordningen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Garantiordning beskytter private forbrugere

Ordningens formål er, at sikre privat forbrugerne. Den er sat i verden for at sikre at privat forbrugerne, der har fået medhold i deres sager ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får denne kendelse opfyldt. Dette gør sig gældende, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse. Formålet med Ankenævnet er at medvirke til en nem, billig og hurtig løsning af eventuelle uoverensstemmelser mellem vvs-installatører og private kunder. Det er vigtigt at du som kunde er opmærksom efter garantimærket. Garantiordningen gælder nemlig kun for arbejde, der er udført af medlemmer af Dansk VVS. Derfor er det vigtigt, at du tjekker efter din vvs-installatør efter for garantimærket. Ellers kan du eventuelt henvende dig til din installatør og høre dem af, inden du bestiller en opgave.

Det er vigtigt for HM VVS, at vores kunder trygt kan stole på, at arbejdet der bliver udført for dem, bliver udført korrekt. Der er intet værre end at have betalt store beløb til en vvs-installatør for så at ende ud med et ringe resultat. For så bagefter, at stå i en bitter kamp med vvs-installatøren omkring skade erstatning. Derfor er vi stolte medlemmer at TEKNIQ, da vi på denne måde viser de bedste intentioner til vores kunder. Vi lægger stor vægt på integritet, kvalitet og korrekt udført arbejde.

Bedre Bad - Bedre Energi - vask med guld detaljer

Ordningen dækker op til 150.000 kr.

Hvis du får medhold i Ankenævnet for Tekniske Installationer, og den pågældende installatør ikke opfylder ankenævnets kendelse, indtræder TEKNIQ Garanti ordningen. Denne går ind og dækker omkostninger op til og med kr. 150.000 inkl. moms. Altså er der mange penge, at hente ved en eventuel uoverensstemmelse for dig som privat forbruger, hvis du har sikret dig, at din vvs-installatør er medlem af Dansk VVS Garanti.

Bedre Bad - Bedre Energi - indeklima - leg med børn

Hvem kan klage, hvad kan man klage over, og hvordan klager man?

Alle private forbrugere kan klage over vvs-arbejde og leverancer, der ikke er bestilt til eller udført i forbindelse med erhvervsmæssige formål. Altså kan du kun klage, hvis du er en privatperson og arbejdet du vil klage over, har været i forbindelse med private gøremål. Det er vigtigt at notere, at en klage kun kan indbringes for Ankenævnet, hvis klagen i forvejen forgæves har været forelagt for den pågældende VVS-installatør.

Herefter kan du mere eller mindre klage over næsten alt i forbindelse med den bestilte opgave. Dog er det vigtigt at nævne, at man ikke kan klage over interne forretningsprincipper hos vvs-installatøren – såsom f.eks. time- og materialepriser.

Du kan som privat forbruger klage over vvs-installatørens arbejde på den officielle klageinstans for Ankenævnet for Tekniske Installationer: https://www.el-vvs-anke.dk. Det er også her du kan klage over Bedre Bad København S, hvis vores arbejde imod alle forventninger ikke skulle leve op til de aftalte betingelser

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 32 55 09 22
hmvvs@mail.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer