Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Louens Hansen
Energivejleder – BEDRE BAD partner

Om os – din lokale VVS-Installatør

Bedre Bad København S – HM VVS er din lokale vvs-installatør i København S og omegn. Vi rykker ud i hele hovedstadsområdet, og løser en bred palette af forskellige VVS- og energiopgaver. Hos HM VVS råder vi over nogle meget kompetente og fagkyndige medarbejdere. Disse medarbejdere sikrer, at hver eneste opgave udført af HM VVS er en opgave udført i allerhøjeste kvalitet. Det ligger os utroligt meget på sinde, at kunne levere den absolut bedste service til vores kunder. Dette gør sig gældende både ift. de arbejdsopgaver vi udfører inden for bl.a. vvs, energi og blikkenslagerarbejde, samt inden for generel rådgivning og vejledning. Vores medarbejdere er servicemindede og tilbyder gerne faglig sparring omkring dit private projekt. Bliver projektet for stort, eller vil du sikre dig at opgaven bliver udført af kompetente fagfolk, så tøv endelig ikke med at kontakte Bedre Bad København S allerede i dag.

Bedre Bad København S er et moderne og dynamisk VVS-firma, med fokus på høj kvalitet i hver eneste opgave. Med os får du en professionel samarbejdspartner, der har mange års erfaring inden for branchen, og som engagerer sig dybt i netop din vvs-opgave. Lyder dette som noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi ser frem til muligheden for at indfri de høje forventninger.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Arbejdsområder

Hos HM VVS løser vi en bred palette af forskellige opgaver. Alle opgaver bliver udført med fokus på kvalitet og høj service. Opgaverne udføres af vores dygtige og fagkyndige medarbejdere, som alle har erfaringerne og kompetencerne til at udføre opgaverne korrekt.

Vores aktiviteter foregår primært indenfor tre hovedområder:

 • Bad/Badeværelser.

 • Energiløsninger.

 • VVS opgaver i traditionel forstand.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber, Geberit væghængt douchetoilet

Vi er specialister i at realisere vores kunders badeværelses drømme.

Vi hjælper til lige fra starten med inspiration og vejledning, til det færdige badeværelse står klart. Er du i tvivl om badeværelset skal totalrenoveres eller bare have et ansigtsløft med nye badeværelsesmøbler, så kontakt os endelig. Sammen finder vi frem til bedste løsning for din bolig.

Udover at løse opgaver i forbindelse med badeværelset, så har vores medarbejdere også kompetencer inden for diverse energi og varmeløsninger. Vi kan hjælpe dig med installationen, monteringen og serviceringen af en lang række af forskellige energi og varmeinstallationer. Som eksempler herpå kan bl.a. nævnes forskellige varmepumpetyper, gulvvarme, fjernvarme mm. Ud over installation og servicering af energi og varmeløsninger, så tilbyder vi gennem Bedre Bad kæden et energitjek. Kort fortalt er dette en inspektion af din bolig, med efterfølgende vejledning og råd til eventuel energioptimering af boligen. Det er typisk et væsentligt beløb at spare hvert år, ved at energioptimere din bolig. Læs mere omkring et energitjek her.

Til sidst løser vi også alle traditionelle vvs-opgaver, samt en række forskellige blikkenslager opgaver. Herunder tæller reparation og service på vand og varmeinstallationer. Der indgår også alt fra skiftningen af pakninger i vandhanen, til installation af brusekabiner og service på de helt store fjernvarmeanlæg. Udover dette løser vi også opgaver inden for blik – tagnedløb og inddækninger.

Kundegruppe og totalløsninger

Hos Bedre Bad København S servicere både privatpersoner og erhvervslivet – samt offentlige institutioner og boligselskaber/boligforeninger. Kontakt os for at høre mere omkring opgaverne vi udfører for hver kundegruppe. Bl.a. kan her nævnes ejendomsrenovering og serviceaftaler.

Med totalløsninger menes der, at Bedre Bad København S er med i hele processen fra start til slut. Vi hjælper dig med inspiration og vejledning til dit projekt, og derefter kontrollerer vi alle praktiske opgaver i forbindelse med dette. Dette tillader os, at tilbyde vores kunder den bedst mulige service, da vi kan kontrollere processen undervejs. Samtidigt sparer det vores kunder for alt besværet med at kontakte forskellige håndværkere for at få installeret deres produkt. Kunden skal kun forholde sig til os, som den eneste kontaktperson. Vi forlader først projektet igen, når vi er helt sikre på at alt fungerer optimalt og arbejdet er udført korrekt.

Læs mere om HM VVS her:

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 32 55 09 22
hmvvs@mail.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer