Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Louens Hansen
Energivejleder – BEDRE BAD partner

Foretag din håndværkerbooking nemt og enkelt

Du kan nu reservere en tid direkte her, når det passer dig bedst. Vælg mellem de tilgængelige tider og beskriv de opgaver, du gerne vil have udført. Vi bestræber os på at imødekomme dit ønskede tidspunkt, men der kan forekomme sjældne tilfælde, hvor det ikke er muligt, for eksempel på grund af levering af komponenter. Skulle det ske, kontakter vi dig for at aftale nærmere. Hvis tidspunktet kan bekræftes, vil du modtage en bekræftelse på vores aftale.

Vi tilbyder tider i to intervaller: kl. 8-12 og kl. 12-16, inden for hvilke vi vil ankomme. Det er muligt at booke en tid online tidligst 3 hverdage frem. Hvis du ikke kan finde en tid, der passer dig, så ring til os på 32 55 09 22, så finder vi en tid, der passer ind i din kalender.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 32 55 09 22
hmvvs@mail.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer