Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane i guld

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Louens Hansen
Energivejleder – BEDRE BAD partner

Ny vandhane – husk både funktionalitet og design

En vandhane kan være meget mere end blot en vandhane (som man i VVS-branchen kalder for et armatur). I dag findes der nemlig vandhaner, som ikke bare består af to håndtag til det kolde og varme vand. Der findes nemlig et hav af vandhaner, som både adskiller sig designmæssigt og funktionsmæssigt. Vandhaner til køkken, badeværelse og bryggers kan være vidt forskellige, da der er forskellige behov. I køkkenet kan man have brug for kogende vand let tilgængeligt. På badeværelset er det smart at have en berøringsfri vandhane og vandhanen til bryggerset kan være med en praktisk udtrækstud.

Husk også at dagens vandhaner kan bruges som et designmæssigt element, som faktisk er med til at definere din stil og smag i dit køkken, dit badeværelse og dit bryggers. Og hertil kommer de omtalte specialfunktioner og de forskellige materialer.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane - Dansani vaskemøbel, skab og spejl

 

Vi forhandler alle former for vandhaner

Hos Bedre Bad HM VVS kan du vælge mellem et stort udvalg af vandhaner til din bolig. Hos os kan du få:

• Vandhane til køkkenet
Vandhane til badeværelse og bryggers
Vandhane til udendørs brug – f.eks. i haven eller i carporten

Hos Bedre Bad HM VVS får du friheden til at vælge, da vi fører stort set alle kendte mærker – også de lidt dyrere og eksklusive mærker som f.eks. Quooker, Grohe og Vola.

Du skal ikke stå og selv bøvle med arbejdet – og når du lader os stå for monteringen af vandhanen, er du sikker på, at det udføres håndværksmæssigt korrekt. Og med arbejdet og montagen følger naturligvis en garanti.

Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser

Bestil din vandhane og tilbehør i webshoppen

Få overblikket over alle vandhanerne i vores webshop. Vi har samlet det store udvalg af haner til ethvert formål

Husk at vælg Bedre Bad – Bedre Energi København S – HM VVS som leverandør – så sørger vi for levering og montering af din nye vandhane. Skal du have udført et mere omfattende projekt? Det kan vi også klare! Kontakt os på tlf. 32 55 09 22 og få et uforpligtende tilbud på opgaven.

Vandhaner i forskellige materialer

Når du skal vælge ny vandhane, så kan du vælge mellem forskellige materialer. Vælg det design og materiale, som passer bedst ind i rummets øvrige design. Vælg f.eks mellem:

 • Vandhane i rustfrit stål
 • Vandhane i krom
 • Vandhane i kobber
 • Vandhane i børstet krom
Bedre Bad - Bedre Energi - håndvask - vandhane

Blandingsbatterier med forskellige funktioner

Med blandingsbatteriet (vandhanen) kan du ved køkkenvasken, ved badeværelsets håndvask og ved bruser/badekar på badeværelset blande det varme og kolde vand.

Mens det gamle batteri har to håndtag til blandingen, så har moderne blandingsbatterier ofte kun et enkelt greb, der kan regulere forholdet mellem det kolde og varme vand. To af flere funktioner:

 • Vandsparefunktion: Der er indbygget en ”modstand” i blandingsbatteriet, når det udleder 60% af den maksimale udledning. Brugeren kan dog dreje op for styrken, hvis der ønskes mere tryk på hanen.
 • Termostatstyret: Den ønskede temperatur på eksempelvis vandet i brusevandet kan forudstilles. Temperaturen holdes konstant gennem termostatstyring.
Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe vandhane sort

Godkendte vandhaner

Et blandingsbatteri/en vandhane må kun sælges i Danmark, hvis det er VA-godkendt. For at blive godkendt skal blandingsbatteriet overholde grænseværdierne for udledning af cadmium og bly.

Det har desværre vist sig, at der sælges billige og ikke-godkendte blandingsbatterier på markedet. Hvis der udledes for store mængder tungmetal i drikkevandet, så kan det faktisk udgøre en sundhedsmæssig risiko.

hansgrohe-Talis-M54

Løber din vandhane?

Hvis din vandhane drypper, kan det koste op til 2.500 kr. om året!

I starten er det kun et enkelt dryp fra din vandhane, men hvis du ikke gør noget ved det, så bliver det kun værre. Få udskiftet vandhanen eller pakningerne – kontakt HM VVS ApS – København S. Hvis vandhanen løber hurtigt, kan du altså ende op med en ekstra vandregning på over 2.500 kr.

Hvis din vandhane ikke holder tæt, har vi også mulighed for at komme og udskifte pakningen, så du ikke skal døje med den utætte armatur, der drypper hele tiden.

Ring på 32 55 09 22, hvis din vandhane eller dit toilet løber, eller book en vvs-installatør online, så kommer vi ud og ser på din vandhane.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Vi leverer totalløsninger til badeværelser i hele København og omegn

Vi monterer og servicerer vandhaner i Dragør, Tårnby, Kastrup, Hvidovre, Solrød Strand, Frederiksberg samt København Øst, Vest, Syd, Nord og ikke mindst centrum.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 32 55 09 22
hmvvs@mail.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer