Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - Ifö vask og møbel

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Louens Hansen
Energivejleder – BEDRE BAD partner

Gratis badtjek

Vores service giver dig mulighed for at udforske et væld af muligheder for dit badeværelse, lige fra en simpel opdatering til en fuldstændig totalrenovering. Ved at booke et badtjek, sikrer du dig professionel vejledning lige ved din dørtrin.

En af vores autoriserede eksperter vil grundigt evaluere dit nuværende badeværelse og præsentere dig for skræddersyede løsninger, der matcher dine drømme og budget. Uanset om du drømmer om et ekstra badeværelse, et moderne vaskeri, eller måske et helt nyt look, er vi her for at realisere dine visioner. Hos HM VVS forpligter vi os til at skabe personlige og inspirerende badeværelser, der reflekterer din unikke stil.

Lad os hjælpe dig med at tage det første skridt mod dit drømmebadeværelse allerede i dag.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

 

Hvad består et badtjek af?

Et Gratis badtjek fra HM VVS – Bedre Bad i København S indebærer at du booker et badtjek hos os via nedenstående formular. Herefter sender vi en af vores autoriserede medarbejdere ud til din bolig. Her foretager han/hun hvad vi kalder et badtjek af dit nuværende badeværelse. Dette indebærer at medarbejderen gennemgår installationerne,og resten af badeværelset grundigt. Efter vurderingen præsenteres du for de forskellige muligheder med badeværelset. Herunder står eksempler på hvad disse kan være:

 • Udvidelse

 • Omlægning

 • Totalrenovering

Efter du har fået præsenteret dine muligheder, tager vi en snak med dig omkring dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring med at skabe flotte og inspirerende badeværelser. Vi sætter fokus på at skabe badeværelser, som passer til vores kunders personlige smag. Vores dygtige medarbejdere er eksperter i at skabe de personlige badeværelser. Dette gælder uanset om der er tale om en totalrenovering eller en udvidelse af badeværelset. Vi skaber dit drømmebadeværelse!

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit vask og hylde - Duravit toilet af Starck - Unidrain afløb - Vola bruser og vandhane

BOOK et gratis badtjek her:

Hvis du er interesseret i at få foretaget et gratis badtjek af HM VVS, så udfyld nedenstående skema. Så sender vi efter aftale en af vores dygtige medarbejdere hjem til dig. Du skal huske at badtjekket er ganske uforpligtende for dig, så tøv endelig ikke med at booke et badtjek. Start på drømmen om et nyt badeværelse allerede i dag!

  Navn

  Adresse

  Postnummer

  By

  Email

  Telefon

  Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani spejl med lys

  Et af boligens vigtigste rum!

  ‘Vi har fuld forståelse for at badeværelset er et af boligens bærende rum. Det er her at hver eneste dag både starter og slutter. Derfor er det utroligt vigtigt at hver eneste familie har et badeværelse, der passer til deres smag og behov. Synes du, at det virker uoverskueligt at skulle skabe dit nye badeværelse alene? Så frygt ej. Med Bedre Bad København S får du en samarbejdspartner, som er med i processen fra den spæde inspiration til det helt færdige badeværelse. Vi er eksperter i at skabe totalløsninger til vores kunder. Dette betyder ganske enkelt, at vi er til stede i hele processen og faktisk styrer hele showet. Du skal kun sige hvad du ønsker, og så udfører vi det. Vi tilbyder inspiration her på siden og ellers kan du se Bedre Bad kædens mange flotte løsninger her.

  HM VVS står klar lige fra det uforpligtende badtjek – til installationen af dit nye badeværelse af færdiggjort. Ved vores tilstedeværelse i gennem hele processen kan vi sikre, at du som kunde modtager den absolut bedste service hele vejen igennem. Vi håndterer alle aspekter af processen, således at du kan læne dig tilbage og vente på dit nye badeværelse. På denne måde skal du kun forholde dig til en enkelt kontaktperson, alt imens vi overtager bøvlet med koordineringen af de forskellige håndværkere. Dette er hvad vi kalder en totalløsning.

  Ved Bedre Bad København S stræber vi altid efter at tilbyde vores kunder det absolut bedste. Dette gør sig gældende både inden for produkt materialerne og vores service. For altid at kunne give den bedste rådgivning og vejledning, får vi tilført en stor strøm af opdateret viden fra Bedre Bad kæden. Denne informationsstrøm sikrer os, at vi altid er opdateret omkring de nyeste teknikker og teknologi, når det kommer til vvs og energi. Herved kan vi altid tilbyde kunderne den bedste og nyeste viden der er på markedet. Dette kalder vi kvalitets rådgivning.

   

  close
  Din bestilling
  close
  Udfyld kontaktoplysninger
  close
  Navn
  Email
  Telefon
  Adresse
  Postnummer
  By
  OBS!
  Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
  Kontakt os i dag
  close-primary

  Kontakt os i dag

  Telefon 32 55 09 22
  hmvvs@mail.dk

  Eller vil du gerne ringes op?

  Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

   Navn

   Email

   Telefon

   Adresse

   Postnummer

   By

   Evt. kommentarer