Bedre Bad - Bedre Energi - hansgrohe bruser og vandhane - AXOR håndbruser - Dansani vask og underskab - Geberit toilet - Luna Blue vægfliser

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Louens Hansen
Energivejleder – BEDRE BAD partner

Badeværelser i bedste kvalitet

Hos Bedre Bad København er vi blevet eksperter i at skabe unikke badeværelseløsninger, og kender til vigtigheden af et godt og velfungerende badeværelse. I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt – lige fra det helt klassiske til det mest moderne.

Badeværelset er et af de rum, vi opholder os meget i. Derfor skal det både være funktionelt og æstetisk pænt. Det skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Med vores erfaring kan vi præsentere dig for de bedste løsninger, og levere et professionelt stykke arbejde til den rette pris – hver gang.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Skal du have nyt badeværelse, eller skal dit eksistrerende bademiljø have et løft?

Badeværelser er vores speciale, og vi udfører al slags arbejde på dit badeværelse:

 • Nyt badeværelse – fra start til klar til brug
 • Vandinstallation i alle afskygninger
 • Reparationer
 • Udskiftning
 • Renovering, helt eller delsvist
 • Facelift

Er du glad for det badeværelse, du har, men trænger det til en renovering? Så hjælper vi også gerne. Vi tilbyder løsninger inden for badrenovering. Vi afdækker mulighederne efter dine ønsker og behov. Når du har truffet dit valg, styrer vi effektivt hele byggeprocessen.Vi ser frem til i samarbejde med dig at skabe dit nye badeværelse – lige efter dine ønsker og behov.

Du er velkommen til at kontakte os for et tilbud – du kan ringe til os på 32 55 09 22 med din forespørgsel eller du kan booke tid online, så vi kommer ud og besigtiger dit badeværelse, inden vi giver dig et prisoverslag.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og håndklædetørre - Dansani møbler og spejle - Geberit toilet

Idéer og inspiration til dig

På disse sider finder du inspiration fra vores anbefalelsesværdige leverandører, og vi forhandler naturligvis alle produkter, der er anvendt i løsningerne. Tjek vores store inspirationsgalleri på nedenstående link, og lad dig inspirere af nogle af vores tidligere badeværelsesløsninger.

Se galleriet her

Vi leverer holdbare totalløsninger i hele Storkøbenhavn

Vi udfører VVS opgaver i hele Storkøbenhavn – herunder Dragør, Tårnby, Kastrup, Hvidovre, Kbh V, Kbh SV, Kbh S, Kbh K, Kbh Ø, Solrød Strand og Frederiksberg.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 32 55 09 22
hmvvs@mail.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer