Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

John Louens Hansen
Energivejleder – BEDRE BAD partner

Skab et lækkert bademiljø med HM VVS

Hos Bedre Bad København S – HM VVS er vi specialister i VVS til dit badeværelse. Vi rådgiver dig efter behov. Har du brug for reparation eller udskiftning på badeværelset, eller overvejer du et helt nyt? Vores store erfaring hjælper dig trygt igennem dit projekt. Vi har mange års erfaring med at lave badeværelsesløsninger, både helt fra bunden men også mindre renoveringer. Uanset hvad du ønsker af dit badeværelse kan vi levere.

Alle vores medarbejder er faguddannet og professionelle med masser af erfaring. Sammen med jer finder vi den løsning der passer jer bedst, og hvis dette kræver flere forskellige håndværkere, står vi selvfølgelig også for koordinationen med disse. Det betyder, at det eneste I skal overveje, er hvad I præcist ønsker af badeværelset. Vi går først når alt er ryddet op, badeværelset virker som det skal og både i og vi er tilfreds med arbejdet.

Få alt den bedst rådgivning gennem Bedre Bad – HM VVS og bliv klar til dit drømmebadeværelse. Vi hjælper dig gennem hele processen, så du trygt kan vælge os som din samarbejdspartner til opgaven.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Komplet vejledning til badeværelsesdesign: Fra ide til virkelighed

Hos HM VVS ApS forstår vi vigtigheden af at skabe et badeværelse, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også funktionelt og holdbart. Vores eksperter hjælper dig med at finde den bedste totalløsning, der forener design og funktionalitet på en måde, der afspejler din personlige stil. Vi vejleder dig gennem valget af badeværelsesmøbler, der optimerer rummet, og sanitetsløsninger, som inkluderer alt fra innovative toiletter og vaske til brugervenlige armaturer og brusere, der forvandler dit badeværelse til en oase af velvære. Vores team er også specialister i badeværelsesrenovering, klar til at omdanne dit eksisterende rum til et moderne og energieffektivt badeværelse.

Vi rådgiver om

 • Den bedste totalløsning
 • Design og funktionalitet
 • Valg af badeværelsesmøbler
 • Valg af sanitet, herunder toilet, vask, armatur, bruser
 • Renovering
Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Skal du have nyt badeværelse?

Vi realiserer dine drømme, så dit nye badeværelse passer til netop din stil. Vi hjælper dig hele vejen fra skitse til nyt badeværelse med alt hvad det indebærer. Med et knivskarpt øje for detaljen og hænderne skruet rigtigt på – så er dit badeværelse hos os, i de sikreste hænder. Få mest muligt ud af dit badeværelse – vælg Bedre Bad København S som din næste badeværelsesleverandør.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

 • VVS
 • Sanitet
 • Varmepumpe
 • Badeværelsesmøbler
 • Badeværelsestilbehør
 • Gulvvarme
 • Toilet
 • Vandhane

 

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Kontakt os allerede i dag og lad os inspirere dig!

Drømmer du om et splinter nyt badeværelse i den bedst mulige kvalitet, så ring 32 55 02 97 eller skriv på hmvvs@mail.dk – vi står altid klar til at hjælpe dig med at skabe dit drømmebadeværelse.

Vi leverer bademiljøer i København S

Dragør, Tårnby, Kastrup, Hvidovre, Kbh V, Kbh SV, Kbh S, Kbh K, Kbh Ø, Solrød Strand, Frederiksberg

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 32 55 09 22
hmvvs@mail.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur

  Navn

  Email

  Telefon

  Adresse

  Postnummer

  By

  Evt. kommentarer